Sinds 'Twaalf' verschenen is, eerder dit jaar, kon je met hashtag #twaalfroman een foto posten die paste bij een stukje uit het boek. Samen met Orli en Liesbeth van de uitgeverij heb ik de winnaars uitgekozen.

eerste plaats: Elliot Maes

elliot-twaalf-roman.jpg

Pas nog twaalf jaar, de winnende fotograaf: hoe passend. Wat een gedurfde foto: Elliot is de enige die een portret inzond. De ouders staan uit elkaar, in de rand, wat helemaal bij het boek past. Er vindt geen gesprek plaats. Zo beeldt hij spannende stilte uit. Mooi licht en donker, ook. 

Proficiat, Elliot, je wint een gesigneerd exemplaar van 'Twaalf' met polaroid en je foto op hoogglans plexi.

tweede plaats: Aline Bresseleers 

aline-twaalf-roman.jpg

Ingezonden via Instagram, deze foto. Klassieker als beeld , maar het plaatje klopt wel helemaal. Sfeer, licht, eilandgevoel; einde van de dag en heel spontaan genomen, zo lijkt het. Heel erg passende kleuren, ook.

Aline wint een gesigneerd boek met polaroid.

derde plaats: Sandra Hutchison

sandra-twaalf-roman.jpg

De chaos van de betonnen blokken, van mensen, om het water tegen te houden, en daarachter de zee. Er ontbreekt alleen nog een vuurtoren. ;-) Komt zo uit het boek. Mooi gedaan.

Sandra wint ook een gesigneerd boek met polaroid.

Dank je wel aan alle deelnemers!