ondertussen op Instagram

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

#twaalfroman

ontwerp: Dave Lesy

ontwerp: Dave Lesy

Maak een zomerse foto geïnspireerd op een scène uit mijn roman en deel hem met de hashtag #twaalfroman op Instagram.

Smartphone, polaroid, digitaal of analoog, klein of groot: elke foto is welkom. Je hoeft dus geen pro te zijn; dat is het hoofdpersonage in mijn boek ook niet.

De wedstrijd loopt gedurende de maanden juni en juli. Begin augustus maak ik de winnaars bekend.

Veel plezier!


win een boek en je foto op plexi

De drie mooiste foto's winnen een exemplaar van 'Twaalf', gesigneerd en met een polaroid als bladwijzer.

De fotograaf van het mooiste beeld wint zijn of haar foto afgedrukt op hoogglans plexi op een maximum formaat van 30 cm x 30 cm.


Of je kiest zelf een scène uit 'Twaalf', of je laat je inspireren door deze zinnen uit het boek:

"

Op een eiland ergens in de Middellandse Zee, op een plek waar zelden een mens komt, stonden een vader en een zoon tegenover elkaar in een labyrint van beton.
"

Het geluid van mijn sleutel die paste en het slot dat openklikte om me binnen te laten, de deur die vanzelf op een kier ging: zo werd een plek op de wereld mijn thuis.

"

De lucht werd donkerder blauw, de wind wakkerde nog sterker aan. De golven liepen razend stuk op de blokken onder ons, schuim spatte hoog de lucht in. Voor ons lagen alleen de zee en een klein eiland.

"

Ik bleef staan, met mijn hand op de klink. Ik hield mijn adem in en luisterde. Opa’s klok tikte zacht. Mijn sleutels wiegden rinkelend heen en weer. Achter onze deur was de wereld.

Veel plezier!